ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΑΔΗΣ

Η επιχείρηση ξεκινά το 1986, όταν αρχικά ο Βασάδης Πασχάλης δημιουργεί το πρώτο κατάστημά μας, στην πόλη της Κοζάνης και σε ένα μικρό χώρο, επί της οδού Π.Χαρίση 21. Μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2002,με τη συμβολή του Ηλία Βασάδη μεταφερόμαστε σε νέο κατάστημα επί της οδού Π.Χαρίση 47, ενώ παράλληλα αλλάζει και η νομική μορφή της εταιρίας από ατομική επιχείρηση σε Ο.Ε., με την επωνυμία Κατσάνου Μαρία – Μητράγκα Ευαγγελία Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο Αφοί Βασάδη. Βασική αρχή της επιχείρησης ήταν και είναι η άμεση, αποτελεσματική εξυπηρέτησητων πελατών, καθώς και η συνεχή ενημέρωση για όλες
τις τάσεις των προϊόντων. Κύρια αντικείμενα της ήταν η εμπορία χρωμάτων και σιδηρικών.

tools, construct, craft

Στο νέο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας 150 τμ.,ένα μεγάλο κομμάτι των προϊόντων αφορούσε και εξακολουθεί να αφορά χρώματα για
εσωτερικούς και για εξωτερικούς χώρους. Σε συνεργασία με μεγάλες ελληνικές αλλά και ξένες εταιρίες, οι δραστηριότητες της επιχείρησής μας επεκτείνονται με την προσθήκη νέων κατηγορίων προϊόντων και υπηρεσιών,όπως:

Χρώματα – Σιδηρικά –  Θερμομόνωση – Θερμομονωτικά υλικά

Ηλεκτρικά εργαλεία -Εργαλεία μπαταρίας – Εργαλεία κήπου & δάσους – Βενζινοκίνητα μηχανήματα

Κλειδιά – Κλειδαριές

Ειδή κυνηγιού – Ρούχα & Παπούτσια ορειβασίας

Είδη διακόσμησης (ντεκουπάζ, χρώματα κιμωλίας) – Είδη ζωγραφικής

paint

Χρώματα

metal

Σιδηρικά

proofing

Θερμομόνωση / Θερμομονωτικά Υλικά

tools

Ηλεκτρικά Εργαλεία / Εργαλεία Μπαταρίας

paint

Βενζινοκίνητα Μηχανήματα

key

Κλειδιά / Κλειδαριές

gun

Είδη Κηνυγιού

boots

Ρούχα / Παπούτσια Ορειβασίας

decor

Είδη Διακόσμησης

paint

Είδη Ζωγραφικής

tools

Εργαλεία Κήπου / Δάσους

Επενδύουμε στην συνεχή ενημέρωση και εξειδίκευση της επιχείρησης, σχετικά με τα υπάρχοντα και νέα προϊόντα, έχοντας ως κύριο στόχο, την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων σε σεμινάρια για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Παράλληλα δημιουργήθηκαν νέες σύγχρονες ιδιόκτητες αποθήκες στην πόλη της Κοζάνης, αφενός για να εξυπηρετήσουν τις οργανωτικές ανάγκες της επιχείρησης, αφετέρου για την άμεση αποστολή των προϊόντων, σε πελάτες μας, σε όλη την Ελλάδα. 

vasadis logo