Εργαλεία

tools

Ηλεκτρικά εργαλεία

tools

Εργαλεία Χειρός

tools

Εργαλεία Κήπου/Δάσους

Ηλεκτρικά Εργαλεία

Στο κατάστημα Βασάδης θα βρείτε ηλεκτρικά εργαλεία για καθημερινές εργασίες με εγγύηση ποιότητας για να διεκπεραιώνετε εύκολα, γρήγορα και με μέγιστη ακρίβεια τις επισκευές στο σπίτι, στο εξοχικό ή στο γραφείο. Παρέχουμε τα πιο αξιόπιστα brands ηλεκτρικών εργαλείων σε μεγάλη ποικιλία για να μπορείτε να διαλέξετε τον εξοπλισμό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Εργαλεία Χειρός

Τα εργαλεία χειρός είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι και θα τα βρείτε σε μεγαλη ποικιλία στο κατάστημά μας. Κατσαβίδια, βίδες, σετ εργαλείων, κασετίνες, κλειδιά πριόνια, αλφάδια, λοστοί, καρφωτικά και πολυεργαλεία για άνετες συναρμολογήσεις και γρήγορες επισκευές. Διαλέξτε το δικό σας σετ εργαλείων χειρών από το eshop του Βασάδη.

Εργαλεία Κήπου/Δάσους

Οι εργασίες στον κήπο και στο δάσος απαιτούν ακρίβεια και δύναμη, χαρακτηριστικά που σας εξασφαλίζει η σειρά εργαλείων κήπου και εργαλείων δάσους από το κατάστημα Βασάδης. Επιλέξτε ανάμεσα απο τα πιο σύγχρονα εργαλεία κηπουρικής και δασικών εργασιών και εμπιστευτείτε τους ειδικούς για την ασφάλειά σας και την απόδοση της δουλειάς σας.